אבקת סינון Beyond Oil

אבקת הסינון Beyond Oil הינה אבקת סינון בטוחה וייחודית הסופחת את החומרים המזיקים הנוצרים כחלק מתהליך הקלקול והפירוק של השמן במהלך הטיגון. האבקה סופחת ומסננת מהשמן חומצות שומן חופשיות (FFA), חומרים פולריים (TPM), חלקיקי פחמן המתפרקים מהמזון, ורכיבים מזיקים נוספים הגורמים לריח, צבע וטעם לוואי בלתי רצויים שנוצרים בשמן הטיגון. בכך האבקה משפרת את איכות השמן באופן יומי, ומאריכה את חיי השמן.

הגש אוכל בריא ואיכותי יותר

שמור על השמן שלך טרי

שומר על יציבות השמן באופן עקבי ומשפר את איכות הצבע, ריח, טעם וצלילות.

טגן בצורה בריאה יותר

ממקסם הורדת רמת ה-FFA , TPM וחומרים רעילים אחרים.

צמצם את זריקת השמן

מקטין את כמות השמן כפסולת וכשמן לסילוק.

אוכל טעים יותר

משפר את פריכות המזון , צבעו הזהוב, טריותו וטעמו.

 סיכונים בריאותיים הקשורים לטיגון מתמשך בשמן (טיגון באותו השמן למשך מספר ימים)

מחקרים נרחבים פורסמו בשנים האחרונות, בספרות רפואית מדעית, פרסומים של רשויות החקיקה השונות כולל של רשויות הבריאות האמריקאיות והאירופיות הכוללים מאמרי סקירה ומחקרים גלובליים אשר הוכיחו את הקשר של אכילת השמן הנספג במזון המטוגן, בשמן שטוגן מספר רב של פעמים במשך מס' ימים (כפי שקורה במסעדות, במטבחי האולמות, בתי המלון, קטרינג ומפעלי טיגון), לתחלואה ותמותה מסוגים שונים של סרטן ומחלות אחרות.

פרופ' אורן פרוכטר
בית החולים וולפסון
"עובדי המטבחים במסעדות, בבתי מלון, באולמות אירועים, במפעלי הטיגון, נושמים אדי טיגון במשך כל שעות העבודה, מבלי לדעת שעבודה שחוזרת שוב באותו שמן מאות פעמים במשך מספר ימים, מה שגורם להם לסיכון בתחלואה ממחלות סרטן שונות..."
Portrait of Prof. Nissim Garti
פרופ' ניסים גרתי
האוניברסיטה העברית
"לסקירה מחקרית שפורסמה בשנת 2019, בשם: "השפעת צריכה של שמני טיגון מחוממים שוב ושוב על שכיחות של סוגי סרטן שונים" שריכזה מעל 100 מחקרים שנערכו בעולם בשנים האחרונות, אשר הוכיחו את הקשר של אכילת מזון מטוגן בשמן ששומש מספר רב של פעמים במשך מספר ימים (כפי שקורה במסעדות ומפעלי טיגון המטגנים צ'יפס וחטיפים) לסיכון לתחלואה ותמותה מסוגים שונים של סרטן ומחלות אחרות."

רוצים להזמין את המוצר?

מוזמנים לפנות אלינו לכל שאלה, בקשה או הזמנה. לחצו כאן ליצירת קשר דרך הוואטסאפ דרך המייל, אנחנו כאן כדי לעזור.